NYHETER 2008

Måndag 4 augusti

Nu har jag äntligen börjat komma igång med min hemsida och sakta men säkert händer det lite varje dag, jag är ju inget proffs precis så det tar ett tag innan allt har fallit på plats. Men som ni har sett har vi fått en kull valpar efter Foxi sju stycken killar som växer och börjar busa rejält nu. Pappan till valparna heter Sigge en jättetrevlig hane som bor i Halmstad, eller rättare sagt en gentleman i sina bästa år. Vädret är ju inget vidare just nu det är mer eller mindre storm ute, vi har fått ca femtio mm regn än så länge.

Måndag 11 augusti

Det har varit lugnt sen sist jag skrev vädret har ju varit blandat. Men valparna växer och blir bara roligare och roligare Nu har jag börjat att arbeta så nu kommer man in i rutinerna igen och  valparna tycker att det är urkul att var utomhus där kan man springa ,hoppa och busa med katten.

Torsdag 18 september

Nu är de ett tag sedan jag skrev och alla valparna har vuxit dom blir mysigare för varje dag, alla har varit iväg och gått i koppel bland annat men dom var inte så glada på mig härom dagen när klorna skulle klippas och det skulle dras lite underull alla var duktiga och skötte sig men dom tyckte att det var rätt onödigt.

Måndag 29 september

Nu har två valpar flyttat till nya familjer det är Helge som har flyttat till Våxtorp och Kennel Dream Shot och Herman som har flyttat till Skogaby och Familjen Johansson jag önskar dom lycka till med sina nya hundar. Jag har nu även börjat att trimma valparna och dom är jätteduktiga somnar på trimbordet och valparna blir jättefina.                                  

Torsdag 9 oktober

Nu har Hjalmar flyttat till Munka Ljunby, Viveka och Elvira (en peppar&salt tik) som har fått en ny uppgift att hålla ordning på Hjalmar och det går bra enligt nya Matten Viveka. Jag önskar Viveka lycka till med Hjalmar.Så nu är det bara Helmer, Hugo, och Hanniball som bor kvar här.

 

Måndag 10 November

Nu har Herman och hans matte Annelie gjort sin debut i utställningsringen med väl godkänt. Herman blev bästa hanvalp med HP sedan blev han BIM tikvalpen blev BIR men han fick  mkt bra kritik, så det skall dom göra om. Annars har det inte hänt så mkt här hemma valparna är i princip rumsrena nu och kan gå i koppel (tycker dom )Helmer är lika lugn och kelig som sin mamma, Hugo har en räv bakom varje öra men det bästa som finns är ju att ligga i våra knän och mysa, Hannibal är den som hänger med på det mesta men som lika gärna kryper upp till Emma i sängen .Och åka med i bilen är ju jätteroligt för då händer det alltid något roligt.

Tisdag 18 November

Igår flyttade vår lilla nallebjörn Helmer till Fam Johansson i Linnaryd Jag önskar dom lycka till med honom och hoppas att dom får lika många mysiga stunder med denna kelgris som vi har haft.Annars så är det som vanligt regnigt idag fast igår var det ju lite kallare och soligt (skönt).

Söndag 30 November

Här har det hänt lite sen sist Hugo han har flyttat och blivit skåning närmare bestämt Glumslöv och familjen Uddenäs önskar dom lycka till med honom och hoppas att dom får lika roligt med honom som vi har haft, sedan har Herbert och Angus varit på utställning i Halmstad och det gick över föväntan Angus fick Hp och blev BIR med en jättefin kritik sedan blev han BIG 4 Hubbe(Herbert) gick det ännu bättre för han fick också HP och blev BIR men han vann gruppen blev alltså BIG 1. ag tyvker att deras mattar är värda en stor applåd för att dom håller sina hundar i topptrim lycka till i fortsättningen Ann och Hillevi.Fick inga toppenbilder hoppas att någon annan fick några bättre.      

Ann och Angus                                                              Hillevi och Hubbe

Fredag 12 December

Nu har jag äntligen lagt in en bild på Stina vår lilla pärla, Jag hittade inte någon riktigt bra bild få fortsätta att leta det kommer även en bild på Dessie (Foxis mamma) när vi har tagit nya foto.Idag har vi fått lite snö och hundarna tyckte att det var toppen ( speciellt Stina) annars är det mest pyssel inför julen som vi håller på med.

 

 

 

Hem