NYHETER 2009                                 

25Oktober

Nu är det höst vi har haft både regn och snö (lite iallafall). Det har inte hänt så mycket sen sist men Foxi har blivit ögonlyst UA så nu skall jag bara bestämma mig vilken hane som hon skall paras med, och det är inte så lätt som man tror. Det finns många snygga och trevliga hanar men vilken passar min tik bäst. Får fundera lite till hon löper ju inte förrän i december, hon brukar ha 6 månader mellan löpen, men man kan aldrig veta.

13 september

Nu har mina duktiga valp köpare varit iväg på utställning på Sofiero och dom skötte sig bra allihop, Annelie och Herman blev 3:a ibland junior hanarna med en 1:a och HP bra gjort, i samma klass gick Hubbe med Catarina och dom blev 2:a med CK grattis till det( matte Hillevi var så nöjd med sin duktiga `handler` och hund), sedan gick Ann och Angus i öppenklass  och fick även domen 1: ock CK Hubbe och Angus fick ju sedan gå in i Bästa hane och där fick Hubbe stryka på foten för dom lite äldre Angus blev 4:a Bästa hane. ett jätte grattis till er alla tre ni är så duktiga. Hoppas att någon fotograferade där så att vi får se dessa snygga hundar.

3 september

Äntligen har jag hittat min hemsida igen och inget har jag att skylla på utom att jag inte blir färdig till att skriva     måste bättra mig. Det har hänt en hel del sen sist, framförallt så är det mina duktiga valpköpare som har jobbat .Vi  börjar med Hubbe och hans matte Hillevi och visare/tränare Catarina dom har varit iväg på ett par utställningar med  bra resultat och kritik han har blivit placerad i Gruppen några gånger, träning säger dom bara för att det har varit      inofficiella utställningar men dom var även i Tvååker och fick en bra kritik och en 1:a.sedan går vi över till Ann och    Angus och dom har också varit och `tränat´ det gick bra där med han blev placerad BIS ringen där han blev 2:a.och    nu  skall båda dessa ner till Sofiero och visa upp sig men dit kommer även Hubbes bror Herman och hans matte        Annelie, synd att man inte Kan åka dit och titta på dessa duktiga mattar och hundar. Jag har nu bestämt mig att      Foxi  skall paras på nästa löp vilket bör bli någon gång i December. Det har inte bara varit roliga saker som har hänt  här tyvärr fick vi ta det tråkiga beslutet att låta Stina somna nu i somras hon var ju min stamtik och en otrolig hund.

15 Januari

 

Nu har det blivit nytt år och vi har börjat jobba efter julledigheten och på utställningsfronten har det börjat bra Herman var på Göteborgsutställningen med sin familj och dom skötte sig lika bra denna gång 1:a med HP båda dagarna. Det får man väl säga är MVG. Sedan Har Hanniball flyttat till Hässleholm och blivit skåning och vi önskar Majvi lycka till med honom (det blev lite tomt här hemma)